April 2024 Team Eveline

meer info vind je hier

2022/2023 Project Paardrijden

Met het budget van de warmste week konden wij een zadel aanschaffen om mensen met een ernstige motorische beperking te laten paardrijden. Het zadel past op verschillende pony’s en paarden zodat we iedereen de kans kunnen geven om een ritje te maken. Door de rug te ondersteunen kunnen heel veel mensen zelfstandig paardrijden. Het zadel kan uitgeleend worden aan lotgenoten, zodat ze in hun eigen omgeving kunnen rijden. Indien niet, gaan wij in overleg op zoek naar een gepaste oplossing.

De warmste week 2021 “Kunnen zijn wie je bent”

Team Samen Sterk werd gekozen als 1 van de 200 goede doelen van de warmste week met ons project rond paardrijden voor mensen met een motorische beperking.

Promofilmpje

In dit filmpje krijg je een overzicht van de werking van onze vzw.

Wil jij graag onze vzw als goed doel bij jouw bedrijf dan komen wij ons graag persoonlijk (of via een uitgebreid filmpje) bij jullie voorstellen.

30 januari 2020

Mensen met een motorische beperking ten gevolge van een zeldzame ziekte uit de nood helpen. Dat is de doelstelling van Team Samen Sterk, een nieuwe vzw opgericht in Bonheiden. Het initiatief komt van de ouders van de zieke Eveline (4). “We willen een team rond hen opzetten, want samen kan je meer”, zegt mama Jenny Smeets.

Lees het volledig artikel op:

https://www.hln.be/in-de-buurt/bonheiden/ouders-zieke-eveline-starten-vzw-om-lotgenoten-te-helpen-we-creeren-samen-sterke-teams~ae0c4d85/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

29 januari 2020

Team Samen Sterk ondersteunt onder meer in de Zuidrand mensen met een motorische beperking door een zeldzame ziekte, die over te weinig budget beschikken. De vzw werd in december vorig jaar opgestart door onder meer Jenny Smeets en Dirk Baekelant.

Lees het volledig artikel op:

http://mortseltv.be/team-samen-sterk-voor-mensen-met-motorische-beperking-door-zeldzame-ziekte/